Hondenfysiotherapeut aanwezig bij opening Pets Place Haarlem
10 november 2022

Apeldoorn krijgt twee keer zo grote Pets Place-winkel op ’toplocatie’

Apeldoorn, 9 november 2022 – Pets Place opent op woensdag 9 november de deuren van een nieuwe vestiging in Apeldoorn. Het is de 180e winkel van de marktleider in dierenspeciaalzaken. Het nieuwe filiaal van Pets Place in winkelcentrum Anklaar wordt het weekend van 12 en 13 november op feestelijke wijze geopend met onder meer een kleurplaatwedstrijd voor kinderen.

Dierenspeciaalzaak verstevigt positie in de Stedendriehoek

Pets Place had tot begin 2021 een kleine dierenwinkel in Apeldoorn-Zuid. “Vanwege de toenemende vraag naar dierenartikelen groeiden we daar uit ons jasje”, zegt Alina Suierveld, regiomanager van Pets Place in de regio Noord-Oost Nederland. “Met winkelcentrum Anklaar is nu een toplocatie gevonden voor onze nieuwe winkel. Alle inwoners in de regio Apeldoorn kunnen gelukkig weer naar een fysieke winkel in de buurt. Recent hebben we al filialen geopend in Deventer en Zutphen. Met deze drie winkels versterken wij onze positie in de Stedendriehoek Apeldoorn-Zutphen-Deventer.”

Kleurplaatwedstrijd voor kinderen
Op zaterdag 12 en zondag 13 november vindt er een openingsfeest plaats in de nieuwe winkel. Er komt zaterdag onder meer een hondengedragstherapeut langs die vragen van baasjes over hun huisdier kan beantwoorden. Op zondag worden er gratis naampenningen uitgedeeld bij aankoop van bepaalde producten. Het gehele weekend zijn er gratis proeverijen voor honden. Verder kunnen kinderen tot 30 november meedoen aan een kleurplaatwedstrijd, waarmee ze kans maken op een leuke prijs.

De nieuwe winkel in het winkelcentrum Anklaar is gevestigd aan het Operaplein 68. De totale oppervlakte van de vestiging is 312 vierkante meter. Vergeleken met de vorige winkel die 131 vierkante meter telde, heeft het nieuwe pand ruim twee keer zoveel ruimte voor een uitgebreider assortiment. Suierveld: “We vinden het belangrijk dat we onze klanten een uitgebreid aanbod van producten kunnen bieden. De meer dan verdubbeling van het winkeloppervlakte geeft ons de mogelijkheid om meer producten voor honden, katten, knagers en vissen aan te bieden. Ons assortiment in de nieuwe winkel is zeer compleet. We denken alles in huis te hebben waar onze klanten naar op zoek zijn.”

Natuurlijke dierenvoeding
In de nieuwe winkel van Pets Place is ook een uitgebreider assortiment natuurlijke dierenvoeding. “Er is veel aandacht voor natuurlijke voeding en biologische voeding. Hiermee voldoen we aan de behoefte van de klant die tegenwoordig ook voor de huisdieren de beste voeding wenst”, aldus Suierveld. Tevens zijn er in de winkel diverse aquariums waar verschillende soorten vissen worden verkocht.

Lees meer
Header_ijsvogelblog

Nationale Collegadag bij IJsvogel Retail!

Op 4 april is het Nationale Collegadag. Je baan is een plek waar je gewaardeerd wordt en waar huisdieren en hun baasjes centraal staan.

Lees meer
Pets Place gaat samenwerken met dierenexpert Floris Göbel

Pets Place gaat samenwerken met dierenexpert Floris Göbel

Pets Place gaat samenwerken met Floris Göbel. Samen willen ze kinderen & ouders laten zien welke effecten het hebben van een huisdier heeft.

Lees meer
Haagse Hofstede Dier & Tuin overgenomen door Pets Place

Haagse Hofstede Dier & Tuin overgenomen door Pets Place

Pets Place heeft de Haagse dierenwinkel met tuincentrum Hofstede Dier & Tuin overgenomen van Frans en John Hofstede.

Lees meer
Hondenbescherming ontvangt grote gift voor opvangcentrum

Hondenbescherming ontvangt grote gift voor opvangcentrum

De Koninklijke Hondenbescherming bouwt een nieuwe opvang voor oude honden, Pets Place en Prins Petfoods organiseren een donatiecampagne.

Lees meer
Hondenbescherming, Pets Place en Prins bundelen de krachten

Hondenbescherming, Pets Place en Prins bundelen de krachten

De Koninklijke Hondenbescherming, Pets Place en Prins Petfoods gaan vanaf 1 juli samenwerken om het hondenwelzijn in Nederland te verbeteren.

Lees meer
Verkoop zwembaden voor honden stijgt met 4000 procent

Verkoop zwembaden voor honden stijgt met 4000 procent

De eerste weken van juni werden bijna acht keer zo veel verkoelende artikelen voor honden gekocht bij Pets Place als vorig jaar.

Nieuwsarchief

Tekort aan voedsel voor vogels: bijvoeren is essentieel

Voedseltekort voor vogels door de warme start van 2023 gevolgd door warme maanden. Vogels hebben deze periode extra voer nodig.

Verkoop supplementen voor huisdieren stijgt 20 procent

Eigenaren geven huisdieren vaker supplementen als aanvulling op de voeding. Pets Place verkocht voor ruim één miljoen euro aan supplementen.

Dierenvoedselbanken zien forse toename in aanvragen

Pets Place doneert dit in 2022 weer in groten getale honden- en kattenbrokken en hooi aan vier dierenvoedselbanken verspreid over Nederland.

Een op de drie Nederlanders heeft moeite met kosten van huisdier

Eén op de drie Nederlanders heeft soms moeite om voor het huisdier te zorgen, blijkt uit een enquête onder bijna 6.000 Nederlanders.

Hondenfysiotherapeut aanwezig bij opening Pets Place Haarlem

Haarlem, 03 oktober 2022 – Pets Place viert zaterdag 8 en zondag 9 oktober op feestelijke wijze de opening…

Pets Place neemt Edese dierenwinkel ZOO&ZO over

Ede, 29 november 2022 – Dierenspeciaalzaak Pets Place neemt per 1 januari 2023 de dierenwinkel ZOO&ZO uit Ede over. De ruim 5000…

Verkoop hondenkleding afgelopen jaar met 64 procent toegenomen

Baasjes kopen steeds vaker kleding voor honden. De verkoop van hondenkleding is in een jaar tijd met 64 procent toegenomen.

Pets Place opent in Sittard alweer de elfde Limburgse vestiging

Pets Place opent 28 september 2022 de eerste winkel in Sittard. De marktleider in dierenspeciaalzaken versterkt de positie in Limburg.

Meer artikelen