© IJsvogel Retail

  • 1488824582_linkedin_social_media_online-01
  • youtube

Assistant Financial Controller (32 - 40 uur)

Werk jij nauwkeurig, behoud je overzicht en ben jij doortastend? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als Assistant Financial Controller zorg jij ervoor dat je overzicht behoudt en waakt over een foutloze financiële administratie. Financiële processen en -rapportages zijn jou niet vreemd. Je wilt er alles over weten en ze continu verbeteren. Het liefst werk jij in teamverband, maar pak je onderwerpen wel pro actief en zelfstandig op. Je neemt deel aan (organisatie brede) projecten en initieert deze soms ook. Je weet van aanpakken en je hebt de ambitie om te groeien in je rol en binnen het finance team van IJsvogel.

Je maakt deel uit van een team met 12 finance collega’s en samen ben je verantwoordelijk voor alle financiële processen bij IJsvogel Retail.  We zitten midden in een proces van optimalisatie, verdere digitalisering en het bepalen en aanleveren van de juiste financiële analyses ter ondersteuning van het management. Je zal je bezighouden met verbeteringen van de boekhouding, debiteuren- en crediteurenadministratie en financiële rapportages. Vanzelfsprekend help je daarnaast je collega’s waar nodig.

Je weet van aanpakken bent ambitieus en je hebt de potentie om door te groeien binnen de organisatie. We verwachten dat je kritisch bent, verbeterpunten signaleert en met goede oplossingen komt. Door de diversiteit aan taken is het een uitdagende functie en kan je jouw kwaliteiten volledig en breed inzetten. 

 

Deze functie is weggelegd voor een financieel talent met ambitie!

Dit ben jij:
 · Afgeronde HBO opleiding (Accountancy, Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie)
 · Minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 · Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 · Ervaring in Retail is een pre
 · Ervaring met geautomatiseerde systemen (BI)
 · Goede beheersing van Excel
 · Kennis van Axapta is een pre
 · Teamspeler
 · Pragmatisch en proactief
 · Stressbestendig en nauwkeurig

Wij bieden: 
 · Een goed salaris;
 · 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (40 uur);
 · Natuurlijk gaan wij er vanuit dat jij als collega enthousiast wordt van onze producten en daarom krijg je 15% personeelskorting;
 · Is je enkele reisafstand meer dan 10km dan kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding;
 · Je kan jezelf onbeperkt online ontwikkelen met ons online Trainingsprogramma;
 · Tegen een kleine vergoeding kun je onbeperkt lunchen in onze bedrijfskantine waar iedere dag iets lekkers wordt bereid.

Lijkt het jou leuk om deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief naar werken@ijsvogelretail.nl te sturen. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Bas Janssen (Manager Finance) via bas.janssen@ijsvogelretail.nl of via telefoonnummer 06-22245285.

Over ons:

IJsvogel Retail is een Retail organisatie die eigenaar is van de formules Pets Place en Boerenbond en heeft tezamen circa 175 winkels in Nederland en een webshop. In een aantal winkels is er een Vets Place, de dierenarts van Pets Place.  Bij de Boerenbond koop je alles voor je tuin en Pets Place is het sterkste merk voor dier.

Pets Place biedt een ruim assortiment producten voor je huis- en erf dier. Je vindt er alles wat je voor je dier nodig hebt, zowel food als non-food, gegarandeerd tegen scherpe prijzen, met een deskundig advies en de meest persoonlijke aandacht die jij en je dier verdienen.

Boerenbond biedt een uitgekiend assortiment voor de tuin, voor alle verzorging en onderhoud hebben we een goede oplossing en je kunt rekenen op deskundig advies.  Onze omnichannel invulling is een belangrijke strategische pijler voor de toekomst.

IJsvogel Retail heeft tevens een sterke inkoop en logistieke operatie. Met in totaal 1200 medewerkers bouwen wij dagelijks aan het succes van onze merken! Kom jij helpen met het vergroten van ons succes?

Kijk ook eens op www.ijsvogelretail.nl en neem een kijkje achter de schermen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.