iStock-1154840995_edited.jpg

Category Buyer & Manager (32 - 40 uur)

Lijkt het je leuk om het assortiment van Pets Place en Boerenbond mede te bepalen en in te kopen? Heb je affiniteit met dieren en ben  een ambitieuze en enthousiaste aanpakker? Dan is deze rol als Category Buyer & Manager wat voor jou! 

 

In de functie van Category Buyer & Manager ben je verantwoordelijk voor de samenstelling- en de inkoop van de productgroepen konijn & knaagdieren, paard, erfdieren, vogel en buitenleven. Daarnaast beheer je de schappenplannen in onze winkels, promoties en prijzen voor de productgroepen paard en erfdieren. In deze combinatiefunctie weet je in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en te zorgen voor vernieuwende assortimenten met goede commerciële voorwaarden bij zowel grotere als kleinere leveranciers.

 

Dit ben jij:
Jij houdt van aanpakken, ondernemen en vindt het leuk en uitdagend om te onderhandelen. Je bent doelgericht en denkt vanuit oplossingen en mogelijkheden om tot het beste resultaat te komen. Vanuit de commerciële visie voor de diergroepen weet je, op basis van cijfermatige onderbouwing en ondernemerschap, een vertaalslag te maken naar producten, promoties en prijzen. Een dynamische omgeving vind je prettig en veel data en cijfers helpen je om goede keuzes te maken.Je werkt efficiënt en gestructureerd, je durft keuzes te maken, staat open voor feedback en bent bereid om te leren van je collega’s. 

 

Wij vragen:

 • Een HBO diploma en minimaal 2 jaar ervaring als inkoper of category manager;

 • Je bent ondernemend, resultaatgericht en analytisch;

 • Je hebt affiniteit met de dierenbranche;

 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 • Je neemt verantwoordelijkheid en bent resultaat- en kwaliteitsgericht.

 

Wij bieden:

 • Inbreng in strategie en implementatie;

 • Korte communicatie- en besluitvormingslijnen en dus een hoge mate van slagvaardigheid;

 • Veel ruimte voor persoonlijke inbreng en initiatief om het resultaat te maximaliseren

 • Een goed salaris op basis van kennis en ervaring;

 • Natuurlijk gaan wij er vanuit dat jij als collega enthousiast wordt van onze producten en daarom krijg je 15% personeelskorting;

 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (40 uur), met mogelijkheid om dagen bij te kopen;

 • Is je enkele reisafstand meer dan 10km dan kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding.

 

Lijkt het jou leuk om deze uitdaging aan te gaan? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar werken@ijsvogelretail.nl en solliciteer direct. Voor vragen kun je contact opnemen met Robert-Jan Aantjes (Commercieel Manager) op het telefoonnummer 0318-759286 of met Inge van Holst (HR Adviseur) op het telefoonnummer 06-11450429. 

 

Wie zijn wij?
IJsvogel Retail is een retailorganisatie met de winkelformules Pets Place en Boerenbond en heeft bij elkaar 180 winkels in Nederland en een webshop. In een aantal winkels is er een Vets Place, de dierenarts van Pets Place. 

Pets Place biedt een ruim assortiment producten voor je huisdier en erfdier. Je vindt er alles wat je voor je dier nodig hebt, zowel food als non-food, gegarandeerd tegen scherpe prijzen, met een deskundig advies en de meest persoonlijke aandacht die jij en je dier verdienen.

Boerenbond biedt een uitgekiend assortiment voor de tuin, voor alle verzorging en onderhoud hebben we een goede oplossing en je kunt rekenen op deskundig advies. 

Onze omnichannel invulling (winkels en online) is een belangrijke strategische pijler voor de toekomst. IJsvogel Retail heeft tevens een sterke inkoop en logistieke operatie waar groothandels gebruik van maken en met in totaal 1200 medewerkers bouwen wij dagelijks aan het succes van onze merken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

© IJsvogel Retail

 • 1488824582_linkedin_social_media_online-01
 • youtube