© IJsvogel Retail

 • 1488824582_linkedin_social_media_online-01
 • youtube

Medewerker Operations Center / Klantenservice (24 - 40 uur)

Ben jij ons toekomstig visitekaartje en weet jij elke klant oplossingsgericht en vriendelijk te woord te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als medewerker op de afdeling Operations Center ben je het visitekaartje van onze organisatie en verantwoordelijk voor het klantvriendelijk en oplossingsgericht te woord staan van onze interne klanten (winkels) en externe klanten (consumenten). Iedere klant is uniek en verdient iedere keer weer jouw volledige aandacht. Maar dit is voor jou geen probleem, jij weet namelijk precies hoe je klanten moet benaderen en blijft daarbij altijd rustig en neemt het niet te persoonlijk op. Als je toch een keer even je verhaal kwijt wil, heb je het geluk dat je samenwerkt met een vijftal enthousiaste collega’s die altijd voor elkaar klaar staan.

Onze klanten benaderen ons via de telefoon, e-mail en social media. De vragen die je kunt verwachten zijn zeer divers; denk hierbij aan vragen over weborders en betalingen, klachten over producten en leveringen, maar ook product specifieke onderwerpen. Aan jou de taak om deze vragen en klachten effectief en efficiënt op te lossen. Het onderhouden van contacten met collega’s is om die reden erg belangrijk. Jij weet als geen ander wanneer het het moment is om deze experts erbij te betrekken en bewaakt hierin dan de opvolging.

Je bent in deze functie mede verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en legt de lat daarbij hoog voor jezelf en de rest van de organisatie. Daarnaast draag je bij aan de verdere professionalisering van onze afdeling. In de toekomst kan het zo zijn dat je ook in de avond en weekend ingezet wordt. Zoals je kunt zien is een dag in het leven van ons Operations Center iedere keer weer anders en een geweldige uitdaging. Is dit iets voor jou?

Dit ben jij:

 • MBO werk- en denkniveau;

 • Kennis van ons assortiment op het gebied van Tuin én Dier is een sterke pré;

 • Je bent enthousiast en klant- en oplossingsgericht;

 • Je bent zelfstandig, proactief en vraagt goed door;

 • Je bent communicatief sterk en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

 • Je hebt ervaring met het werken met Microsoft Office;

 • Je bent flexibel inzetbaar.

 

Wij bieden:

 •        Team met enthousiaste collega’s die voor elkaar klaar staan;

 •        Een goed salaris;

 •        25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (40 uur);

 •        Natuurlijk gaan wij er vanuit dat jij als collega enthousiast wordt van onze producten en daarom krijg je 15% personeelskorting;

 •        Is je enkele reisafstand meer dan 10km dan kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding;

 •        Je kan jezelf onbeperkt online ontwikkelen met ons online Trainingsprogramma;

 •        Tegen een kleine vergoeding kun je onbeperkt lunchen in onze bedrijfskantine waar iedere dag iets lekkers wordt bereid.

 •        En natuurlijk, de regelmatige “borrel” met collega’s

 

Lijkt het jou leuk om deze uitdaging aan te gaan? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar jeroen.kayser@ijsvogelretail.nl en solliciteer direct. Voor vragen kun je contact opnemen met Jeroen Kayser (Manager Operations Center) op het telefoonnummer 06-5394 45 46.

 

Over ons:

IJsvogel Retail is een retail organisatie die eigenaar is van de formules Pets Place en Boerenbond en heeft tezamen circa 175 winkels in Nederland en een webshop. In een aantal winkels is er een Vets Place, de dierenarts van Pets Place. Bij de Boerenbond koop je alles voor je tuin en Pets Place is het sterkste merk voor dier.

 

Pets Place biedt een ruim assortiment producten voor je huis- en erfdier. Je vindt er alles wat je voor je dier nodig hebt, zowel food als non-food, gegarandeerd tegen scherpe prijzen, met een deskundig advies en de meest persoonlijke aandacht die jij en je dier verdienen.

 

Boerenbond biedt een uitgekiend assortiment voor de tuin, voor alle verzorging en onderhoud hebben we een goede oplossing en je kunt rekenen op deskundig advies. Onze omnichannel invulling is een belangrijke strategische pijler voor de toekomst.

 

IJsvogel Retail heeft tevens een sterke inkoop en logistieke operatie. Met in totaal 1200 medewerkers bouwen wij dagelijks aan het succes van onze merken! Kom jij helpen met het vergroten van ons succes?

 

Kijk ook eens op www.ijsvogelretail.nlen neem een kijkje achter de schermen: https://www.youtube.com/watch?v=tT8RKccefPc

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.