© IJsvogel Retail

 • 1488824582_linkedin_social_media_online-01
 • youtube

Online Marketeer met SEO ervaring (40 uur)

IJsvogel Retail zoekt een harige duizendpoot met groene vingers. Met de labels Pets Place en Boerenbond onder je hoede heb je voelsprieten die ervoor zorgen dat we nieuwe en bestaande klanten kunnen inspireren en adviseren met onze (UGC) video’s, infographics en teksten. Deze content moet uiteraard wel gevonden worden. Daarvoor sla je bij ons je vleugels uit en gebruik je jouw SEO ervaring op het gebied van techniek- en contentoptimalisatie. Als geboren werkpaard sta je graag zelf in de klei en potgrond om mee te helpen bij de implementatie en optimalisatie van nieuwe en bestaande automation tooling, het CDP en we gaan ook nog een nieuwe website bouwen in 2020.

In je dagelijkse werk ga je werken met tools als Advanced Web Ranking, DeepCrawl, Screaming Frog, Google Analytics en diverse dashboards om de prestaties van onze belangrijkste keywords te monitoren en rapporteren. Daarnaast zul je veel sparren met onze CRO specialist om de conversie te verbeteren. Ook stuur je onze content marketeers aan op basis van data om de organische zaadjes te planten zodat de juiste webpagina’s in het relevante seizoen hoger in de webrankings kunnen shinen.

SEA behoort niet tot je uitvoerende verantwoordelijkheden, maar aansturing van het externe bureau kan wel tot de werkzaamheden behoren wanneer je deze ervaring hebt, als ook het aansturen van ons affiliate marketing bureau. Ervaring met tooling als Google Tag Manager, Hotjar, Channable en HTML kennis is een pré. Het is dus ook een pré als je ervaring en/of kennis hebt van Google Adwords/display advertising, programmatic advertising en real time bidding, CMS/CRM systemen en e-mailmarketing. Je bent een duizendpoot of niet hè. Je rapporteert aan de Marketing Manager.

 

Lijkt het jou leuk om deze uitdaging aan te gaan? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar ivo.klink@ijsvogelretail.nl en solliciteer direct. Voor vragen kun je contact opnemen met Ivo Klink (Marketing Manager) op het telefoonnummer 0318-759 200 of met Inge van Holst (HR Adviseur) op het telefoonnummer 06-11 45 04 29.
 

Wat vragen we van je

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;

 • Je bent 5 dagen per week beschikbaar;

 • Je hebt minimaal 3 jaar SEO ervaring in online marketing;

 • Je hebt uitgebreide ervaring met Google Analytics en diverse SEO tooling;

 • Je hebt bij voorkeur kennis van DMP’s en CDP’s;

 • Je bent bovengemiddeld zelfstandig en proactief;

 • Je hebt een uitstekend strategisch en analytisch inzicht en bent flexibel;

 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kan technische inzichten met gemak naar begrijpelijke taal vertalen;

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend;

 

Wat bieden we?

 • Een salaris dat past bij je ervaring en niveau;

 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (40 uur);

 • Natuurlijk gaan wij er vanuit dat jij als collega enthousiast wordt van onze producten en daarom krijg je 15% personeelskorting;

 • Tegen een kleine vergoeding kun je onbeperkt lunchen in onze bedrijfskantine waar iedere dag iets lekkers wordt bereid;

 • Enthousiaste, gemotiveerde en gezellige collega’s;

 • Een platte, informele en dynamische werkomgeving.

 

Over ons:

IJsvogel Retail is een Retail organisatie die eigenaar is van de formules Pets Place en Boerenbond en heeft tezamen circa 175 winkels in Nederland en een webshop. In een aantal winkels is er een Vets Place, de dierenarts van Pets Place. Bij de Boerenbond koop je alles voor je tuin en Pets Place is het sterkste merk voor dier.

Pets Place biedt een ruim assortiment producten voor je huis- en erf dier. Je vindt er alles wat je voor je dier nodig hebt, zowel food als non-food, gegarandeerd tegen scherpe prijzen, met een deskundig advies en de meest persoonlijke aandacht die jij en je dier verdienen.

Boerenbond biedt een uitgekiend assortiment voor de tuin, voor alle verzorging en onderhoud hebben we een goede oplossing en je kunt rekenen op deskundig advies. Onze omnichannel invulling is een belangrijke strategische pijler voor de toekomst.

IJsvogel Retail heeft tevens een sterke inkoop en logistieke operatie. Met in totaal 1200 medewerkers bouwen wij dagelijks aan het succes van onze merken! Kom jij helpen met het vergroten van ons succes?


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.