Pets Place Lisse
24 maart 2021

Opening nieuwe vestiging Pets Place in hart van Bollenstreek

Lisse, 24 maart 2021 – Pets Place opent vandaag de deuren van zijn nieuwste winkel in het centrum van Lisse. Met de overname van Discus Lisse vergroot de marktleider in dierenspeciaalzaken zijn positie in de regio.

Dierenwinkel Discus Lisse overgenomen, verbouwd en uitgebreid

De overname van de dierenwinkel in Lisse maakt deel uit van de landelijke uitbreiding van Pets Place. Ard Malenstein, CEO van IJsvogel Retail waar Pets Place onder valt, legt uit: “De komende vier jaar willen we flink gaan uitbreiden door nieuwe winkels te openen en bestaande winkels te vergroten.” De nieuwe winkel op het Meer en Houtplein 4 is de eerste Pets Place in Lisse en de derde vestiging in de Bollenstreek, in Katwijk en Oegstgeest waren al winkels van Pets Place te vinden.

Pets Place Lisse

Veel vraag naar natuurlijk voer

De winkel heeft de afgelopen maand een flinke opfrisbeurt gekregen. “De winkel is nu overzichtelijker en ruimtelijker opgezet”, zegt bedrijfsleider Daniélla Tijssens. “Helemaal in deze tijden is wat extra bewegingsvrijheid in de winkel fijn.” Met de verbouwing is een deel van de bovenverdieping bij de winkelvloer getrokken die voorheen niet toegankelijk was. “Door die honderd extra vierkante meters hebben we het assortiment flink kunnen uitbreiden.”

Zo kunnen de vaste klanten van de vorige dierenwinkel ook bij Pets Place terecht voor natuurlijke dierenvoeding. “Er is in Lisse veel vraag naar honden- en kattenvoer van hoge kwaliteit met een hoog percentage vlees. We hebben het assortiment daarom flink uitgebreid: van twee opties naar vijftien verschillende soorten”, vertelt Tijssens. “We merken dat mensen niet alleen kritischer worden op wat ze zelf binnenkrijgen, maar ook op het voer voor hun viervoeter.” Dit komt volgens de dierenspeciaalzaak door de zogenoemde humanisering van het huisdier.

Hondenwassalon Dogwash

Naast een groter assortiment worden op den duur ook aanvullende diensten aangeboden in de nieuwe winkel. Zo kunnen mensen binnenkort ook terecht in de hondenwassalon Dogwash. “Bij de ingang kunnen baasjes binnenkort hun hond lekker wassen met speciale hondenshampoo en afdrogen of droogföhnen”, legt Tijssens uit. De bedrijfsleider vervolgt: “De winkel heeft een nieuwe uitstraling maar wel een vertrouwd team. Alle drie de medewerkers van Discus Lisse zijn overgenomen.”

De heropening van de dierenspeciaalzaak wordt op een later moment op feestelijke wijze gevierd. “Zodra het weer veilig kan, zijn we van plan alsnog een feestje te vieren met leuke festiviteiten voor baasjes en hun dier.”

Pets Place Lisse
Lees meer
Vogel eten

Tekort aan voedsel voor vogels: bijvoeren is essentieel

Voedseltekort voor vogels door de warme start van 2023 gevolgd door warme maanden. Vogels hebben deze periode extra voer nodig.

Lees meer
Verkoop supplementen voor huisdieren stijgt 20 procent

Verkoop supplementen voor huisdieren stijgt 20 procent

Eigenaren geven huisdieren vaker supplementen als aanvulling op de voeding. Pets Place verkocht voor ruim één miljoen euro aan supplementen.

Lees meer
Dierenvoedselbanken zien forse toename in aanvragen

Dierenvoedselbanken zien forse toename in aanvragen

Pets Place doneert dit in 2022 weer in groten getale honden- en kattenbrokken en hooi aan vier dierenvoedselbanken verspreid over Nederland.

Lees meer
Vets Place

Een op de drie Nederlanders heeft moeite met kosten van huisdier

Eén op de drie Nederlanders heeft soms moeite om voor het huisdier te zorgen, blijkt uit een enquête onder bijna 6.000 Nederlanders.

Lees meer
Hondenfysiotherapeut aanwezig bij opening Pets Place Haarlem

Apeldoorn krijgt twee keer zo grote Pets Place-winkel op ’toplocatie’

Dierenspeciaalzaak verstevigt positie in de Stedendriehoek Apeldoorn, 9 november 2022 – Pets Place opent op woensdag 9 november de deuren…

Lees meer
Zoo&Zo

Pets Place neemt Edese dierenwinkel ZOO&ZO over

Ede, 29 november 2022 – Dierenspeciaalzaak Pets Place neemt per 1 januari 2023 de dierenwinkel ZOO&ZO uit Ede over. De ruim 5000…

Nieuwsarchief

Hondenfysiotherapeut aanwezig bij opening Pets Place Haarlem

Haarlem, 03 oktober 2022 – Pets Place viert zaterdag 8 en zondag 9 oktober op feestelijke wijze de opening…

Verkoop hondenkleding afgelopen jaar met 64 procent toegenomen

Baasjes kopen steeds vaker kleding voor honden. De verkoop van hondenkleding is in een jaar tijd met 64 procent toegenomen.

Pets Place opent in Sittard alweer de elfde Limburgse vestiging

Pets Place opent 28 september 2022 de eerste winkel in Sittard. De marktleider in dierenspeciaalzaken versterkt de positie in Limburg.

Pets Place opent grootste Nederlandse vestiging in Deventer

Pets Place heeft in Deventer met maar liefst 3.000 vierkante meter aan winkelruimte zijn grootste vestiging tot nu toe geopend.

Grootste Amsterdamse Pets Place-winkel opent aan Gelderlandplein

Pets Place Amsterdam Gelderlandplein vierde zijn feestelijke opening in de wijk Buitenveldert op zaterdag 10 en zondag 11 september 2022.

Twee derde van de huisdieren mag dit jaar mee op vakantie

Twee derde van de huisdieren mag in 2022 mee op vakantie. Dat is 21 procent meer dan vóór corona, blijkt uit cijfers van Pets Place.

Platform Bazoeki matchmaker tussen pups en nieuwe baasjes

Een checklist laat zien of je geschikt bent als hondeneigenaar Amsterdam, 11 juli – Kennisplatform Bazoeki heeft een checklist in het…

Bij ‘Teek Away’ worden hond en kat gecheckt op tekenbeet

Gratis controle biedt groeiend parasietenprobleem het hoofd Ede, 9 juni 2022 – Op zaterdag 11 en zondag 12 juni organiseert Pets Place,…

Meer artikelen