Vacatures hoofdkantoor en distributiecentrum

Vacatures

Category Buyer & Manager (32 - 40 uur)

Lijkt het je leuk om het assortiment van Pets Place en Boerenbond mede te bepalen en in te kopen? Heb je affiniteit met dieren en ben  een ambitieuze en enthousiaste aanpakker? Dan is deze rol als Category Buyer & Manager wat voor jou!

Human Resource Information Systems (HRIS) Specialist (32 - 40 uur)

Vind je het leuk om HR vraagstukken te vertalen naar automatiseringsoplossingen?  Ben je daarnaast op zoek naar een baan waar je je breder kan ontwikkelen en ook diverse HR projecten mag oppakken? Bekijk dan snel deze vacature.

Logistiek Medewerker (40 uur)

Ben jij de kracht die alles op rolletjes laat lopen, heb jij passie voor logistiek en ben jij een aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker Operations Center (24 - 40 uur)

Ben jij ons toekomstig visitekaartje en weet jij elke klant oplossingsgericht en vriendelijk te woord te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Online Marketeer met SEO ervaring (32 - 40 uur)

Aan de slag bij het beste In-house team van 2020 volgens de Dutch Search Awards?

Projectmanager Winkelbouw en - inrichting (40 uur)

Heb jij ervaring met het (ver)bouwen en inrichten van winkels? Krijg je er daarnaast energie van om projecten zo te regisseren dat ze op tijd en met een optimaal resultaat worden afgerond? Lees dan snel verder!

Teamleider Logistiek (40 uur)

Ben jij de teamleider die alles op rolletjes laat lopen, heb jij passie voor logistiek, ben jij een motivator en begeleider voor jouw medewerkers en ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Teamleider Logistiek in opleiding (40 uur)

Ben jij de toekomstige teamleider die mee groeit met onze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

© IJsvogel Retail

  • 1488824582_linkedin_social_media_online-01
  • youtube