Vacatures hoofdkantoor en distributiecentrum

Vacatures

Category Buyer & Manager (32 - 40 uur)

Lijkt het je leuk om het assortiment van Pets Place en Boerenbond mede te bepalen en in te kopen? Heb je affiniteit met dieren en ben  een ambitieuze en enthousiaste aanpakker? Dan is deze rol als Category Buyer & Manager wat voor jou!

HR Medewerker (24 - 28 uur)

Lijkt jou het leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn voor jouw circa 1200 collega’s bij vragen over arbeidsvoorwaarden en regelingen? En krijg je er energie van om de personeelsadministratie van de grootste dierenwinkel van Nederland perfect op orde te houden? Dan is deze afwisselende en uitdagende baan als HR Coördinator wat voor jou!

Logistiek Medewerker (40 uur)

Ben jij de kracht die alles op rolletjes laat lopen, heb jij passie voor logistiek en ben jij een aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker Voorraadbeheer (20 - 32 uur)

Ben jij zowel administratief als communicatief sterk en lijkt het jou leuk om er mede voor te zorgen dat zowel onze winkels als onze online klanten altijd op tijd de juiste producten in huis hebben? Dan is dit de vacature voor jou!

Warehouse Manager (40 uur)

 

Ben jij de oplossingsgerichte Warehouse Manager die ons DC verder helpt professionaliseren en groeien? Heb jij passie voor logistiek, ben jij de ondernemer die zijn medewerkers meeneemt in nieuwe ontwikkelingen en ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

© IJsvogel Retail

  • 1488824582_linkedin_social_media_online-01
  • youtube