© IJsvogel Retail

  • 1488824582_linkedin_social_media_online-01
  • youtube

Vacatures hoofdkantoor en distributiecentrum

Vacatures

(Assistant) Business Controller (32 - 40 uur)

Ben jij goed in het creëren van stuurinformatie uit data, behoud je overzicht en ben jij doortastend? 

Als Business Controller zorg jij ervoor dat het management beschikt over de juiste informatie om het bedrijf te kunnen sturen. 

Assistant Financial Controller (32 - 40 uur)

Werk jij nauwkeurig, behoud je overzicht en ben jij doortastend? 

 

Als Assistant Financial Controller zorg jij ervoor dat je overzicht behoudt en waakt over een foutloze financiële administratie. Financiële processen en -rapportages zijn jou niet vreemd. Je wilt er alles over weten en ze continu verbeteren. 

DTP-er (40 uur)

Lijkt het jou leuk om alle offline en online media uitingen voor de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland te maken? En heb je al een paar jaar ervaring met vormgeven? Dan is dit de baan voor jou!

Medewerker Operations Center / Klantenservice (24 - 40 uur)

Ben jij ons toekomstig visitekaartje en weet jij elke klant oplossingsgericht en vriendelijk te woord te staan?

Als medewerker op de afdeling Operations Center ben je het visitekaartje van onze organisatie en verantwoordelijk voor het klantvriendelijk en oplossingsgericht te woord staan van onze interne klanten (winkels) en externe klanten (consumenten).

Online Marketeer met SEO ervaring (40 uur)

IJsvogel Retail zoekt een harige duizendpoot met groene vingers. Met de labels Pets Place en Boerenbond onder je hoede heb je voelsprieten die ervoor zorgen dat we nieuwe en bestaande klanten kunnen inspireren en adviseren met onze (UGC) video’s, infographics en teksten.