20 december 2021

Pets Place Best verhuist naar zes keer zo groot winkelpand

2800 kilo

voer naar de
dierenvoedselbanken

Dierenspeciaalzaak krijgt regiofunctie voor groot deel van Brabant

De nieuwe vestiging onderscheidt zich van andere Pets Place-winkels door zijn omvang. Met een winkeloppervlak van ruim 2000 vierkante meter is het nieuwe filiaal in Best één van de grootste Pets Place-winkels en de grootste combi-winkel van de dierenspeciaalzaak in Nederland, met naast het eigen assortiment ook het assortiment van tuinwinkel Boerenbond onder één dak. Daarmee heeft het een belangrijke regiofunctie voor nabij gelegen steden waaronder Eindhoven. Kriellaars: “We kunnen dankzij het formaat van de winkel bijna alles uitvoeren wat we bedenken. Bovendien is een groot deel van het assortiment dat online wordt aangeboden, in deze winkel verkrijgbaar.”

Gunstige locatie
De nieuwe vestiging van de dierenspeciaalzaak aan de N.C.B.-weg is gelegen op een industrieterrein in een gedeelte van de Karwei en vanaf de snelweg zeer goed te bereiken. “De nieuwe locatie is een stuk toegankelijker dan de vorige winkel, want onderweg naar huis rijd je hier zo nog even langs. We hopen vanuit hier veel meer mensen te mogen helpen met vragen en advies over hun huisdier”, vertelt Mike Kriellaars, bedrijfsleider Pets Place in Best.

De opening van het filiaal zal een feestelijk tintje krijgen. Zo is er een ballenbak aanwezig waar honden een frisse duik in kunnen nemen en kunnen baasjes tot en met vrijdag langskomen voor een gratis wasbeurt voor hun hond. “Daarnaast kunnen mensen zaterdag bij ons terecht voor voedings- en verzorgingsadvies voor hun huisdier van experts van Farm Food,” vertelt de bedrijfsleider. Ter afsluiting wordt er een mandzitwedstrijd georganiseerd voor honden. “Tijdens deze wedstrijd gaan honden de strijd met elkaar aan om zo lang mogelijk te blijven zitten.”

Van trimsalon tot knaagdierenhuis
Opvallend zijn de extra diensten die Pets Place Best zijn klanten gaat bieden, als onderdeel van de landelijke uitrol van de nieuwe stijl van Pets Place. Zo kan voortaan iedere hondeneigenaar zonder afspraak zijn hond komen wassen in de trimsalon. “Ook bieden we onze klanten de mogelijkheid aan om hun hond te laten trimmen, scheren of ontwollen”, vertelt Kriellaars. De trimsalon is in eerste instantie twee dagen per week geopend, maar breidt dat binnenkort uit naar meerdere dagen.

Naast het leveren van extra diensten wordt het knaagdierenhuis uitgebreid. “We krijgen twee keer zoveel hokken als in ons oude filiaal. Ook is er veel meer ruimte voor onze knagers. De konijnen komen bijvoorbeeld in een ren buiten het hok en hebben dus veel meer bewegingsvrijheid”, aldus Kriellaars.

Lees meer
Header_ijsvogelblog

Nationale Collegadag bij IJsvogel Retail!

Op 4 april is het Nationale Collegadag. Je baan is een plek waar je gewaardeerd wordt en waar huisdieren en hun baasjes centraal staan.

Lees meer
Pets Place gaat samenwerken met dierenexpert Floris Göbel

Pets Place gaat samenwerken met dierenexpert Floris Göbel

Pets Place gaat samenwerken met Floris Göbel. Samen willen ze kinderen & ouders laten zien welke effecten het hebben van een huisdier heeft.

Lees meer
Haagse Hofstede Dier & Tuin overgenomen door Pets Place

Haagse Hofstede Dier & Tuin overgenomen door Pets Place

Pets Place heeft de Haagse dierenwinkel met tuincentrum Hofstede Dier & Tuin overgenomen van Frans en John Hofstede.

Lees meer
Hondenbescherming ontvangt grote gift voor opvangcentrum

Hondenbescherming ontvangt grote gift voor opvangcentrum

De Koninklijke Hondenbescherming bouwt een nieuwe opvang voor oude honden, Pets Place en Prins Petfoods organiseren een donatiecampagne.

Lees meer
Hondenbescherming, Pets Place en Prins bundelen de krachten

Hondenbescherming, Pets Place en Prins bundelen de krachten

De Koninklijke Hondenbescherming, Pets Place en Prins Petfoods gaan vanaf 1 juli samenwerken om het hondenwelzijn in Nederland te verbeteren.

Lees meer
Verkoop zwembaden voor honden stijgt met 4000 procent

Verkoop zwembaden voor honden stijgt met 4000 procent

De eerste weken van juni werden bijna acht keer zo veel verkoelende artikelen voor honden gekocht bij Pets Place als vorig jaar.

Nieuwsarchief

Tekort aan voedsel voor vogels: bijvoeren is essentieel

Voedseltekort voor vogels door de warme start van 2023 gevolgd door warme maanden. Vogels hebben deze periode extra voer nodig.

Verkoop supplementen voor huisdieren stijgt 20 procent

Eigenaren geven huisdieren vaker supplementen als aanvulling op de voeding. Pets Place verkocht voor ruim één miljoen euro aan supplementen.

Dierenvoedselbanken zien forse toename in aanvragen

Pets Place doneert dit in 2022 weer in groten getale honden- en kattenbrokken en hooi aan vier dierenvoedselbanken verspreid over Nederland.

Een op de drie Nederlanders heeft moeite met kosten van huisdier

Eén op de drie Nederlanders heeft soms moeite om voor het huisdier te zorgen, blijkt uit een enquête onder bijna 6.000 Nederlanders.

Apeldoorn krijgt twee keer zo grote Pets Place-winkel op ’toplocatie’

Dierenspeciaalzaak verstevigt positie in de Stedendriehoek Apeldoorn, 9 november 2022 – Pets Place opent op woensdag 9 november de deuren…

Pets Place neemt Edese dierenwinkel ZOO&ZO over

Ede, 29 november 2022 – Dierenspeciaalzaak Pets Place neemt per 1 januari 2023 de dierenwinkel ZOO&ZO uit Ede over. De ruim 5000…

Hondenfysiotherapeut aanwezig bij opening Pets Place Haarlem

Haarlem, 03 oktober 2022 – Pets Place viert zaterdag 8 en zondag 9 oktober op feestelijke wijze de opening…

Verkoop hondenkleding afgelopen jaar met 64 procent toegenomen

Baasjes kopen steeds vaker kleding voor honden. De verkoop van hondenkleding is in een jaar tijd met 64 procent toegenomen.

Meer artikelen