12 mei 2022

Pets Place opent eerste vestiging in Hoogvliet met beestenfeest

Hoogvliet, 11 mei 2022 – Pets Place viert vandaag de opening van zijn nieuwste vestiging in Hoogvliet. Van 11 tot en met 15 mei zal de kersverse dierenwinkel in de gemeente Rotterdam in het teken staan van de feestelijke opening. De nieuwe winkel is gevestigd in het stadshart van Hoogvliet in het gelijknamige winkelcentrum aan de Binnenban. Hier zal een 5-daags ‘beestenfeest’ in het kader van de opening plaatsvinden.

Groot aanbod aan hondenaccessoires en natuurlijke voeding

In de regio blijkt een grote behoefte aan dierbenodigdheden. De nieuwste winkel van de grootste dierenspeciaalzaak in Nederland bevindt zich in het Winkelcentrum Hoogvliet en betreft de tiende winkel in de omgeving van Rotterdam. “Ik ben blij dat wij nog meer klanten in deze behoefte kunnen voorzien”, vertelt bedrijfsleider Viviënne Verweij. “Deze vestiging is bovendien erg goed bereikbaar en heeft veel parkeergelegenheid.” De opening in Hoogvliet maakt deel uit van de landelijke uitbreiding van Pets Place. De komende vier jaar wordt het totaal aantal vestigingen in Nederland uitgebreid van 175 naar 230.

Beestenfeest met hondenbuffet
Ter gelegenheid van de opening krijgen baasjes in de winkel een hapje en een drankje aangeboden en eventueel meereizende huisdieren krijgen een gratis snack. Ook krijgt iedere klant korting op een artikel naar keuze. Het blijft niet bij een openingsdag, want ook het hele weekend staat in het teken van de opening. Op zaterdag kunnen trouwe viervoeters komen proeven van hondenvoer op basis van insectenproteïne. “Dat is een populair en milieuvriendelijker alternatief voor voeding op basis van vlees. Wie dat een keer wil proberen raad ik aan langs te komen op onze proeverij”, aldus Verweij.nnHet gehele weekend is er een speciaal speelplein aanwezig voor honden. “Hierbij moet je denken aan een soort breinplein waar honden kunnen deelnemen aan een rotonde met schuifpuzzels en ‘denkspelletjes’. De ervaring leert dat veel honden dit leuk vinden om te doen.” Ook is er op de zondag een mandzitwedstrijd voor honden. “De hond die het langst in een mand blijft zitten, krijgt de mand cadeau. Naast de kans op een mooie prijs, is het vooral een hele leuke en gezellige activiteit. Iedereen hoopt natuurlijk dat zijn eigen hond lang blijft zitten, maar in de praktijk valt dit nog wel eens tegen”, grapt Verweij.

Extra aandacht voor de hond
De nieuwe vestiging heeft een oppervlakte van maar liefst 400 vierkante meter en kan mede daardoor een uitgebreid assortiment bieden voor zowel eigenaren van honden, katten en knaagdieren als vogels en vissen. Opvallend is het uitgebreide assortiment voor de hond. Verweij: “We hebben een heel mooi aanbod halsbanden en riemen. Geen enkele hond is hetzelfde gebouwd, dus het kan zomaar zijn als iemand binnen komt met twee labradors en dat de één een tuigje van merk A goed past en de ander juist het merk B.”

Pets Place Hoogvliet verkoopt geen levende have – oftewel dieren – en ook dit geeft deze vestiging meer mogelijkheid tot het aanbieden van een ruim assortiment. Zo is het aanbod aan natuurlijke voeding voor honden, katten en knaagdieren uitgebreid. “Want de vraag hiernaar is groot. We merken dat mensen niet alleen kritischer worden op wat ze zelf binnenkrijgen, maar ook op het voer voor hun viervoeter. De hond of kat wordt echt als onderdeel van het gezin gezien”, zegt Verweij. Om ervoor te zorgen dat de huisdieren op gewicht blijven, kunnen baasjes in Hoogvliet ook gratis gebruik maken van de weegschaal in de winkel. “Dat is wel prettig, naast alle keuze aan lekkere snacks.”Hoogvliet, 11 mei 2022 – Pets Place viert vandaag de opening van zijn nieuwste vestiging in Hoogvliet. Van 11 tot en met 15 mei zal de kersverse dierenwinkel in de gemeente Rotterdam in het teken staan van de feestelijke opening. De nieuwe winkel is gevestigd in het stadshart van Hoogvliet in het gelijknamige winkelcentrum aan de Binnenban. Hier zal een 5-daags ‘beestenfeest’ in het kader van de opening plaatsvinden.

Lees meer
Header_ijsvogelblog

Nationale Collegadag bij IJsvogel Retail!

Op 4 april is het Nationale Collegadag. Je baan is een plek waar je gewaardeerd wordt en waar huisdieren en hun baasjes centraal staan.

Lees meer
Pets Place gaat samenwerken met dierenexpert Floris Göbel

Pets Place gaat samenwerken met dierenexpert Floris Göbel

Pets Place gaat samenwerken met Floris Göbel. Samen willen ze kinderen & ouders laten zien welke effecten het hebben van een huisdier heeft.

Lees meer
Haagse Hofstede Dier & Tuin overgenomen door Pets Place

Haagse Hofstede Dier & Tuin overgenomen door Pets Place

Pets Place heeft de Haagse dierenwinkel met tuincentrum Hofstede Dier & Tuin overgenomen van Frans en John Hofstede.

Lees meer
Hondenbescherming ontvangt grote gift voor opvangcentrum

Hondenbescherming ontvangt grote gift voor opvangcentrum

De Koninklijke Hondenbescherming bouwt een nieuwe opvang voor oude honden, Pets Place en Prins Petfoods organiseren een donatiecampagne.

Lees meer
Hondenbescherming, Pets Place en Prins bundelen de krachten

Hondenbescherming, Pets Place en Prins bundelen de krachten

De Koninklijke Hondenbescherming, Pets Place en Prins Petfoods gaan vanaf 1 juli samenwerken om het hondenwelzijn in Nederland te verbeteren.

Lees meer
Verkoop zwembaden voor honden stijgt met 4000 procent

Verkoop zwembaden voor honden stijgt met 4000 procent

De eerste weken van juni werden bijna acht keer zo veel verkoelende artikelen voor honden gekocht bij Pets Place als vorig jaar.

Nieuwsarchief

Tekort aan voedsel voor vogels: bijvoeren is essentieel

Voedseltekort voor vogels door de warme start van 2023 gevolgd door warme maanden. Vogels hebben deze periode extra voer nodig.

Verkoop supplementen voor huisdieren stijgt 20 procent

Eigenaren geven huisdieren vaker supplementen als aanvulling op de voeding. Pets Place verkocht voor ruim één miljoen euro aan supplementen.

Dierenvoedselbanken zien forse toename in aanvragen

Pets Place doneert dit in 2022 weer in groten getale honden- en kattenbrokken en hooi aan vier dierenvoedselbanken verspreid over Nederland.

Een op de drie Nederlanders heeft moeite met kosten van huisdier

Eén op de drie Nederlanders heeft soms moeite om voor het huisdier te zorgen, blijkt uit een enquête onder bijna 6.000 Nederlanders.

Apeldoorn krijgt twee keer zo grote Pets Place-winkel op ’toplocatie’

Dierenspeciaalzaak verstevigt positie in de Stedendriehoek Apeldoorn, 9 november 2022 – Pets Place opent op woensdag 9 november de deuren…

Pets Place neemt Edese dierenwinkel ZOO&ZO over

Ede, 29 november 2022 – Dierenspeciaalzaak Pets Place neemt per 1 januari 2023 de dierenwinkel ZOO&ZO uit Ede over. De ruim 5000…

Hondenfysiotherapeut aanwezig bij opening Pets Place Haarlem

Haarlem, 03 oktober 2022 – Pets Place viert zaterdag 8 en zondag 9 oktober op feestelijke wijze de opening…

Verkoop hondenkleding afgelopen jaar met 64 procent toegenomen

Baasjes kopen steeds vaker kleding voor honden. De verkoop van hondenkleding is in een jaar tijd met 64 procent toegenomen.

Meer artikelen