De winkel van de toekomst!

May 29, 2018

Neem een kijkje in onze nieuwste Pets Place/Boerenbond winkel!

Wanneer je onze nieuwe winkel binnenloopt, is onze expertise direct zichtbaar. Zo vind je er een uitgebreide Dierenapotheek en toegevoegde services zoals een Dogwash, Trimsalon en onze dierenarts Vets Place. Daarnaast hebben we ingespeeld op een stuk beleving en emotie. Op onze pleinen tonen we relevante seizoensproducten. Er is een knaagdierenplein, onderwaterwereld en Lief Dier plein met inspiratie voor hond en kat. Een vernieuwde ervaring waar je alles vindt voor tuinieren en voor je dier.

 

Welkom in de winkel van de toekomst!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

June 23, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoek op tags
Please reload

© IJsvogel Retail

  • 1488824582_linkedin_social_media_online-01
  • youtube