Aftermovie: Dierendag Verwendag 2019

October 15, 2019

Vrijdag 4 oktober 2019 hebben we dierendag gevierd met 25 honden en hun baasjes. Op deze dag genoten zowel de honden als hun baasjes van een volledig verzorgde dag die in het teken stond van ontspanning en welzijn voor baas en hond. De baasjes leerden hoe ze hun hond een echte TTouch massage geven en hebben hondenspeeltjes gemaakt. De honden werden gecheckt bij onze dierenarts Vets Place tijdens de health check en mochten daarna rennen en spelen bij de hondenplons. Uiteraard zijn de hondenbaasjes niet vergeten. Zij genoten van een heerlijke massage van de Veluwse Bron terwijl hun honden werden verzorgd bij de Pets Place Hondenoppas.  

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

June 23, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoek op tags
Please reload

© IJsvogel Retail

  • 1488824582_linkedin_social_media_online-01
  • youtube