top of page

Pets Place neemt dierspecialist Haspels over


Pets Place neemt de vijf winkels van Dierspecialist Haspels in Midden-Nederland over van oprichters Ton en Peter Haspels. De twee speciaalzaken in Utrecht en de winkels in Nieuwegein, IJsselstein en Houten worden vanaf het eerste kwartaal van 2020 onderdeel van Pets Place. Daarmee komt het totaal aantal winkels op 180.

“Met deze overname versterken wij onze positie rondom Utrecht”, aldus Ard Malenstein, CEO van IJsvogel Retail. “Ton en Peter Haspels hebben prachtige winkels neergezet, met uitstekend personeel. Onder de vlag van Pets Place kunnen de winkels profiteren van de kracht van onze formule, de klantenstroom vanuit de website en onze aanwezigheid op Bol.com.”

“Ruim veertien jaar geleden is het mooie bedrijf Dierspecialist Haspels door Ton opgericht. Dit is een mooie afsluiting. Hierna zal hij met pensioen gaan. Dat het team behouden blijft is een prachtige en succesvolle ontwikkeling wat ons betreft”, aldus Peter Haspels. “Wij kijken met veel plezier terug op onze ondernemerstijd. Ik ga mij hierna concentreren op nieuwe uitdagingen en kansen binnen de sector.”

De winkels in Utrecht (winkelcentrum Terwijde en winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum) gaan vanaf 3 februari verder als Pets Place, de winkel in Houten op 17 februari, de winkel in Nieuwegein per 2 maart en de winkel in IJsselstein op 16 maart. Al het personeel treedt in dienst van Pets Place.

Recente berichten
Archief
Zoek op tags
bottom of page