top of page

Winkelcentrum Beek krijgt vier keer zo grote Pets Place-winkel

Dierenspeciaalzaak Pets Place heeft op woensdag 18 augustus de deuren geopend van zijn nieuwe, grotere winkel in het Makado winkelcentrum in het Limburgse Beek. De oude winkel, tevens gevestigd in het winkelcentrum, was vanwege de toenemende vraag naar dierenartikelen uit haar jasje gegroeid.

Het Makado winkelcentrum is het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg en trekt dagjesmensen uit de wijde omgeving. “We zien steeds vaker ook mensen die vanuit België een dagje komen funshoppen en onze dierenwinkel goed weten te vinden”, legt Willem van den Nieuwenhof uit, regiomanager van Pets Place in Zuid-Limburg. “Zij doen in het winkelcentrum boodschappen voor zichzelf, het huishouden en voor het gezin. En daar hoort ook steeds vaker het huisdier bij.”

Meer keuze aan duurzame voeding

De compleet nieuwe winkel van ruim vierhonderd vierkante meter is vier keer zo groot als zijn voorganger. “Omdat de winkel nu veel meer ruimte heeft, hebben we het assortiment flink kunnen uitbreiden om zo optimaal in te spelen op de behoeften van de klant”, aldus Van den Nieuwenhof “Zo hebben we nu meer keuze aan duurzame diervoeding, iets waar de laatste jaren steeds vaker vraag naar is, maar hebben we ook compleet nieuwe productgroepen kunnen toevoegen zoals vers dierenvoer uit de vriezer.”

De regiomanager verwacht daarnaast dat vooral de kleinere verpakkingen van gebruiks- en verbruiksproducten in trek zullen zijn en speelt daar met het aanbod op in. “Mensen komen vaak al binnen met hun handen vol en zoeken nog iets leuks of lekkers voor hun huisdier zoals een bot of speeltje.” Ook nieuw in de grotere winkel is de grotere aquariumwand met waterplanten, die is uitgebreid met twee extra aquaria, en een nieuw en groter knaagdierhuis waar veel rekening wordt gehouden met de behoeftes van de dieren.

Vraag naar extra personeel

De nieuwe winkel is volgens de nieuwe Pets Placestijl opgezet, waarin baasjes naast benodigdheden voor dieren ook terecht kunnen voor deskundig advies. “Een grotere winkel betekent ook meer personeel met meer verschillende specialismes. We hebben ons team al verdubbeld van twee naar vier, maar zijn nog op zoek naar een extra weekendhulp”, aldus Van den Nieuwenhof. Solliciteren kan via de website of door te bellen naar de winkel.

De opening van de nieuwe winkel wordt zaterdag 21 augustus, gelet op de coronamaatregelen, op bescheiden wijze gevierd. “We zouden de opening heel graag groots aanpakken natuurlijk, maar om de veiligheid te kunnen waarborgen hebben we besloten het nu klein te houden. Zodra het weer veilig kan, zijn we van plan alsnog een feestje te vieren met leuke festiviteiten voor baasjes en hun dier”, besluit de regiomanager.Recente berichten
Archief
Zoek op tags
bottom of page