Vernieuwde winkels Rotterdam

June 23, 2017

Pets Place weet hoe belangrijk dieren voor de klanten zijn. Daarom helpt Pets Place klanten elke dag weer om hun dieren zo goed mogelijk te verzorgen. Bij Pets Place vind je het meest complete aanbod en kun je vertrouwen op een persoonlijk advies van onze medewerkers. Om onze winkels nog verder te verbeteren en te kunnen voldoen aan de klantbehoeftes, vernieuwen wij één voor één onze winkels en bouwen wij deze om naar de nieuwe Pets Place & Boerenbond formules. 
 
Onlangs is de Pets Place winkel in Rotterdam (aan de Vierhavenstraat) vernieuwd en omgetoverd tot de nieuwe Pets Place formule. Pets Place heeft haar services in deze winkels uitgebreid met een eigen Vets Place dierenartsenpraktijk, een trimsalon en een speciale dogwash, waarin je jouw hond heel eenvoudig zelf kunt wassen. Ook vind je er een gewichtsconsulent. Bij deze consulent kun je terecht voor passend gewichtsadvies voor jouw huisdier.


Tijdens de openingstijden van de winkel kunnen klanten terecht bij onze dierenarts voor o.a. castraties, sterilisaties, vaccinaties en chippen. Bekijk de actuele openingstijden van deze winkel.
 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

June 23, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoek op tags
Please reload

© IJsvogel Retail

  • 1488824582_linkedin_social_media_online-01
  • youtube