top of page

Werken bij

Pets Place - Boerenbond

Pets Place, alles voor je dier

 

Pets Place is de grootste en beste dierenwinkel van Nederland. In onze 200 dierenwinkels werken specialisten met een passie voor dieren. In onze winkels vind je alle benodigdheden voor onze dierenvrienden. Deze dierenwinkels zijn verdeeld tussen eigen winkels en franchisewinkels, verspreid over het hele land.

Boerenbond, alles voor je tuin

Bij Boerenbond kun je alles vinden voor je tuin. Onze specialisten adviseren onze klant op gebieden als tuinverzorging, onderhoud, maar ook gereedschap, werkkleding, seizoensartikelen en nog veel meer. De Boerenbond formule vind je in onze 67 winkels, altijd in combinatie met de Pets Place formule. Twee sterke merken onder 1 dak.

Winkels

De diversiteit aan winkels is groot, met oppervlaktes van ongeveer 100 m2, maar we hebben ook winkels met een oppervlakte van 2000 m2. Iedere vestiging heeft haar eigen unieke beleving, altijd aangesloten bij de twee formules. In iedere vestiging staat een team dat deskundigheid en kwaliteit uitstraalt. Er heerst een gezellige sfeer binnen de organisatie en er zijn korte lijntjes.

Werkplekken & opleidingen

Naast de werkplekken die wij aanbieden voor leidinggevende en verkoopmedewerkers, bieden wij voor personen die een BBL of BOL opleiding volgen, ook de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. Als je praktijkervaring op wilt doen in onze winkels, dan krijg je de vrijheid en de juiste professionele begeleiding om het vak in de volle breedte te mogen ervaren.

Opleidingsprogramma

Om te groeien in jou rol, biedt IJsvogel Retail een opleidingsprogramma aan waar je actief aan deel gaat nemen. Het programma komt voort uit de IJsvogel Campus. In de inwerkperiode krijg je in overleg met de leidinggevende de gelegenheid om verschillende e-trainingen te volgende die in jou functie relevant zijn. Naast de kennis die je al op hebt gedaan bij relevante opleiding(en) en eventuele vorige werkgevers, krijg je ook intern voldoende gelegenheid om je nog verder te ontwikkelen. Wie wil dat nu niet?

Ben jij die echte dierenliefhebber en wil jij onze klanten van een goed advies voorzien, zodat ze tevreden onze winkels verlaten? Dan leren we je graag kennen. We hebben regelmatig nieuwe vacatures voor onze Pets Place winkels en zijn daarvoor altijd opzoek naar echte kenners. Ga naar de vacatures om te kijken of in jouw omgeving een plek beschikbaar is.

bottom of page