top of page

Pets Place

De grootste dierenwinkel van Nederland

Pets Place

Pets Place is de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland met het grootste assortiment. Met 200 dierenwinkels vind je Pets Place door het hele land. In het Zuiden van Nederland vind je 67 winkels waarbij Pets Place en Boerenbond samen onder één dak zitten. In elke Pets Place winkel is het basisassortiment voor alle (huis)dieren verkrijgbaar. We stemmen ons assortiment af op de dierenliefhebbers in de omgeving. In de stad betekent dit meer aanbod voor de huisdieren en in het buitengebied bieden we een breder assortiment voor erfdieren. Pets Place is dus het merk voor alle dierenliefhebbers!

Wij hebben verstand van dieren

Onze werknemers hebben verstand van dieren en delen dit graag met onze klanten. Klanten kunnen bij ons altijd vertrouwen op een persoonlijk advies van onze medewerkers. Net als onze klanten vinden we ieder dier uniek en daar nemen we graag de tijd voor.

Service & diensten in onze dierenwinkels

 

We bieden steeds meer diensten aan onze klanten op het gebied van dierverzorging. Zo hebben we al een dierenapotheek en een speciale Dog Wash. Klanten kunnen dus met hun hond naar de winkel komen en daar hun viervoeter wassen en afdrogen in de speciale hondenwasstraat! Daarnaast vind je in steeds meer vestigingen ook Vets Place, de dierenarts van Pets Place. Hier kunnen huisdiereigenaren terecht voor o.a. controles, inentingen en vaccinaties.

Pets Place webshop

 

We hebben ook een webshop, waar je ruim 10.000 huisdierenproducten online kan bestellen, tegelijk met ruim 2.000 Boerenbond producten. Je kan op de webshops tegelijk shoppen en je hoeft maar één keer af te rekenen! Als je op werkdagen voor 22:00 uur bestelt, krijg je jouw bestelling de volgende dag in huis. En bij bestellingen vanaf €25,- doen we dit nog gratis ook! Op de Pets Place website kun je ook terecht voor al je huisdiervragen. We geven advies hoe je jouw huisdier het beste kunt verzorgen. En heb je toch nog vragen, dan kun je ze altijd stellen aan onze consumentenservice.

Lief Dier magazine

 

4 keer per jaar ligt ons gratis magazine Lief Dier in de winkel. Dit is dé huisdierenglossy die jou voorziet van de leukste tips & adviezen, de nieuwste en hipste producten en vooral heel veel huisdierenfun. In elke editie lees je ook altijd een leuk interview met een BN'er over zijn of haar huisdier. Het magazine kun je gratis afhalen in de Pets Place winkels en ontvang je ook gratis bij elke webshopbestelling.

bottom of page