top of page

Werken bij IJsvogel Retail

IJsvogel Retail is eigenaar van de winkelformules Pets Place en Boerenbond en de inkooporganisatie. Onze klanten en medewerkers delen een grote passie voor dier en tuin. Dankzij onze deskundigheid en service helpen we onze klanten om zorgeloos te genieten van tuinen en huisdieren. Onze sterke omnichannel strategie is een belangrijke pijler voor onze groei. Met een grote inkoop- en logistieke organisatie, 200 winkels en 1.400 medewerkers bouwen we dagelijks aan het succes van onze formules. 

Hoofdkantoor

Op het hoofdkantoor in Ede zijn verschillende afdelingen vertegenwoordigd die bijdragen aan het succes van onze formules, denk hierbij aan Category Management, (online) Marketing, Formule, Inkoop, Verkoop, Finance, IT, HR en Operations Center. Er zijn ongeveer 100 werknemers op het hoofdkantoor die iedere dag weer vol enthousiasme aan de slag gaan.

Distributiecentrum

In het distributiecentrum, met een oppervlakte van 35.000m2 en gemiddeld 14.000 producten op voorraad, is het team iedere dag aan het werk om de inkoop en bevoorrading van onze 200 filialen en onze klanten in de Benelux perfect te laten verlopen.

Iedere dag weer is het voor de verschillende teams een grote, maar vooral ook leuke uitdaging om ervoor zorg te dragen dat de producten tijdig op de juiste plek terecht komen. Het team zet zich iedere dag weer voor de volle 100% in om dit voor elkaar te krijgen.

Uitdagingen

We werken in een dynamische organisatie, daarom wordt iedere werknemer iedere dag uitgedaagd om het beste resultaat voor zowel de organisatie als voor zichzelf eruit te halen.

 

Door de uitdagingen die er zijn binnen IJsvogel Retail is er voldoende ruimte om je te ontwikkelen. Zelfstandigheid en eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd. Naast dat er hard wordt gewerkt, is er ook ruimte voor humor op zijn tijd. De cultuur binnen onze organisatie is dan ook zeer prettig.

Werken bij IJsvogel Retail

Op het hoofdkantoor hebben wij regelmatig leuke vacatures beschikbaar op de verschillende afdelingen. Wij van IJsvogel Retail vinden het erg leuk om nieuwe gezichten te mogen verwelkomen binnen het team. Je bent dus van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij de openstaande (stage) vacatures.

Naast dit alles geven wij ook studenten de kans om werkervaring op te doen. Regelmatig zijn er op verschillende afdelingen stageplekken beschikbaar op MBO of op HBO niveau. Er zijn hier vele professionals werkzaam die jou graag komen begeleiden.

 

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging of een stageplaats, en word je enthousiast van onze organisatie, neem dan een kijkje bij onze vacatures!

bottom of page