top of page

Boerenbond

Dé expert op het gebied van tuin, huis en buitenleven

Boerenbond

Boerenbond is dé lokale expert voor je tuin, huis en buitenleven. Met 67 winkels vind je ons met name in het Zuiden van Nederland en altijd samen met dierenspecialist Pets Place onder één dak. Samen met Pets Place is er een nieuwe, opgefriste huisstijl ontwikkeld. Zo bieden we onze klanten twee sterke merken die elkaar goed aanvullen.

De oorsprong van Boerenbond

 

Onze oorsprong ligt natuurlijk op het platteland. Boerenbond is opgericht als coöperatieve instellingen, vóór en dóór boeren. Onze kennis over het buitenleven voert terug naar het boerenland. Dat is nog altijd onze basis. En daarom weten onze klanten ons te vinden. We hebben alle kennis in huis over onderhoud van de tuin, in ieder seizoen. Kortom het echte buitenleven. En deze kennis delen wij graag met onze klanten!

De natuur biedt steeds weer nieuwe kansen

 

Zoals het wecken of de moestuin die weer helemaal terug van weggeweest zijn! Steeds meer mensen vinden het leuk om hun eigen groente te telen. Boerenbond heeft van oudsher alle producten en kennis hierover in huis.

Boerenbond webshop

 

We hebben ook een webshop, waar je een deel van het Boerenbond assortiment online kan bestellen. En net als in de winkels waar je 2 formules onder één dak vindt, kun je online ook in allebei de webshops winkelen en hoef je maar één keer af te rekenen! Bestellingen die je op werkdagen vóór 22:00 plaatst, heb je de volgende dag in huis. En bij bestellingen vanaf €25,- doen we dit nog gratis ook! Op de Boerenbond site vind je ook veel informatie over het onderhouden van je gazon, hoe je ongedierte kan bestrijden en hoe je van jouw moestuin een succes kan maken. En heb je toch nog vragen? Dan zit onze consumentenservice altijd voor je klaar!

bottom of page